Co je TET a proč by Vás měl zajímat

Trans Euro Trail® je komunitní projekt, který se skládá z více než 51 000 km cest mimo asfalt, je epickou motocyklovou cestou přes některé z nejodlehlejších, nejrozmanitějších a nejinspirativnějších krajin Evropy.

Jednoduše řečeno, TET mapuje legální offroad cesty v Evropských zemích, komunitně je spravuje a především respektuje krajinu, přírodu, místní kulturu a lokální podmíny.

Trans Euro TrailTrans Euro Trail®, ovlivněná průkopnickou Trans America Trail, nabízí všem jezdcům legální možnost cestovat napříč evropskými zeměmi mimo klasické, asfaltové cesty, aby tak snáze zažili bohatou rozmanitost evropských zemí a kultur.

Trans Euro Trail® není jen souborem GPX map a podkladů, je to především velká komunita jezdů, nadšenců, dobrodruhů a objevitelů, která cesty a mapy nejen spravuje a rozšiřuje síť tratí, které protínají třicet zemí, kde všichni mají stejný cíl, „uživat a oslavovat“ dobrodružství při cestování na lehkém motocyklu a při získávání zkušenosti z objevování krajiny, kultur a hranic.

Více info o projektu najdete na https://transeurotrail.org/what-is-the-tet/#1575646769647-044606a6-0b55

Proč by Vás měl TET zajímat?

Protože právě pro cestování po cestách TETu jsou naše motorky uzpůsobeny. Nejen technicky – kdy do térénu ideálně sedláte jednoválce s enduro DNA, ale především doplňkové vybavení jako offroad pneumatiky MotOz vhodné jak na cesty tak do pořádného terénu, tak i padací rámy, cestovní sedla, navigace, a také hlavně systém soft-kufrů, které v terénu nejednou oceníte.

Naše motorky jsou jak TET-ready, tak především TET-verified, protože sami na nich TET jezdíme a jsme součástí TET komunity.

Až si vyberete cestu do některé ze zmapovaných cest, stačí si jen vybrat jednu z našich „krásek„, zarezerovat a hurá za dobrodružstvím!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..